Pages

|The Comrades|

22 March 2009

meet again

hello sunday .....

setelah sekian lama hilang jejak..ouh..then sekarang saia mula menjinakkan diri dengan merajinkan diri mengepost apa yg saia boowhat tiap hari..as usual, started dr last week, saia automatik akan terbangun tepat pukul 715 am walaupun alarm suda d set pukul 8am..i dun know wat happen to me.ada motivasi lah tue.cool..

hari ni, saia on9 saja..isi badan saia macam kena siat2 saja sebaik bangun dari tito tadi..ya la semalam berhempas pulas mau merangkul gelaran JOHAN bertauliah dalam acara freestyles 4 x 50 m..ouh...we did gud job walaupun macam bidan terjun..congrat gengz..mau ambik gambar pun macam semadi saja..tp ttp beri pose yg terbaik..kihkih. ** saia sengaja suh kamoo smua memusingkan kepala tengok pix ini ya..sorry ya(zoom lebih dekat kalau mau tengok muka pucat saia)


walaupun badan sakit2..saia menabahkan diri juga mencuci rumah hari ini..kotor betol...tidak sanggup mata saya memandangnya tiap masa..apa la macam teda org saja dalam rumah..buta ke aper.(opssss)..dorang x tau blog saia bah..boleh la saia mengumpat...

aduh..hari senin lagi esok..malas betul saia mau berkuliah..saiment lagi ni..tapi saia tidak sabar mau jumpa mata air saia hari ini..rindu betoll.(ahhh terlebih ni)..ok la sampai d sini saja tahap keskemaan saia dalam post kali ini ya....jumpa lagi kalau saia ada kerajinan mau mengepost blog k..alaaa..ok aja la
Terima Kasih

1 comment:

ezany said...

mane satu ngexz ni.. tak kenalll..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign