Pages

|The Comrades|

17 January 2010

Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/)

actually terjumpa contest ni kt blog member..so nak try la..mana tau dpt kan..syarat nyer sng gler..

menurut empunya blog ni contest ni mmg sng thp gaban la sbb x perlu create slogan, jd follower ker.juz ikut jer yang ni.

  1. Buat entry bertajuk "Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"

  2. C&P ayat di bawah

    "Dengan ini, saya/I/aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

    Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

    Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."


    dalam entry tu BESERTA bahagian "more about this lucky draw".

  3. Kalau nak tambah perisa, saya takde halangan :D tapi ianya tidak akan mempengaruhi keputusan akhir.. mungkin, ya, mungkin ada sedikit bonus untuk menghargai tambahan content yang anda berikan.

  4. Komen kat dalam posting ni beserta link entry dari blog anda untuk mengesahkan penyertaan anda.

nak tau lebih lanjut lagi psl lucky draw ni...ni syarat dia.

More about this lucky draw:

  • Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.

  • Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja

  • Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

  • Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.

  • First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

  • Keputusan adalah muktamad kaedahnya.





Terima Kasih

2 comments:

CY4.0 said...

hola :)
thanks sbb sudi join lucky draw saya :)

NGoNgexz said...

ur most welkam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign