Pages

|The Comrades|

17 January 2010

Spread The Love Contest



nape tajuk cik ngexz kali ni ada sebut2 contest yer..siap dgn banner lagi ni..sbnrnya cik ngexz ikut 1 contest dr sorang blogger ni.nama dia iqafi.**click jer kat nama dia..nnt korang dpt la g blog dia**ni 1st time cik ngexz ikut contest2 dlm blog ni.saja nak try.sbnrnya tuan punya blog x ajak pun join contest dia. x sengaja jumpa dia nyer contest kt blog member.trus usha.**wink**

ermm..korang nak join juga ke??blh gak kalau nak try..ni syarat2 contest ni k.


Term & Condition:

1) Peserta haruslah mempunyai blog
2) copy banner di atas dan letakkan di side bar blog anda...dan link kan kepada... http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html
3) jadi follower blog saya.
4) jadi follower blogshop saya. http://spreaddlove.blogspot.com (bermakna..anda perlu menjadi follower..2 buah blog..hehe)
5) buat entry bertajuk Spread The Love Contest
6) dalam entry anda..haruslah ada banner di atas..linkkan pada.. http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html
7) sila tunjukkan 1 gambar anda yg menunjukkan kasih sayang..tk kire la gmbar couple.,suami isteri,kawan2,anak n ibu..anak n ayah..adik beradik..asalkan menunjukkan kasih sayang.(ingat..1 gambar sahaja!)


contoh gambar...

8) tinggalkan link entry anda di comment box entry ini.
9) pemenang akan menerima 1 set couple tee dari blogshop saya dan 1 hadiah misteri. Anda boleh memilih design n size yg anda suke. (berapa org pemenang akan diumumkan kemudian)
10) dan last skali..jemput la clik nuff sy skali..haha
11) tarikh tutup penyertaan adalah pada 12.00pm - 1 feb 2010

**semua syarat di atas cik ngexz copy &paste dr blog tuan punya contest k..nak lebih lanjut clik link yg cik ngexz bagi.





ni la pic yang cik ngexz pertaruhkan utk menang contest ni.pic ni sgt teristimewa bagi cik ngexz even korang x nmpk mcm kasih syg jer kan. tp bg cik ngexz besar maknanya.abg spongebob ni hadiah dr cik kiroro a.k.a mata air cik ngexz sempena bday cik ngexz yg ke 22 hr tue **wink2**.so abg spongebob ni je la pengubat windu, pengerat kasih syg cik ngexz bila cik ngexz windukan cik kiroro.**malu2 eh**.tanpa abg spongebob ni, msti cik ngexz ibarat ular mati anak**eh tol ker**.yer la kan kdg2 dlm seminggu, sekali jer jumpa. erk. 1 lagi sbb cik ngexz letak pic ni.sbb cik ngexz mana leh pelok2 cik kiroro dulu..HARAM.**wink*.megin cik ngexz pelok abg spongebob ni je la k sbg cik kiroro.**lebih2 plak**

"abg spongebob ni la pengerat kasih sayang antara cik ngexz & cik kiroro"
Terima Kasih

2 comments:

iqafi said...

hi..dah review..thanz sudi join

gambar yg menarik..goodluck oke

NGoNgexz said...

ur most welkam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign