Pages

|The Comrades|

04 February 2010

!!Aksi panas student IPT!!

ari ni cik ngexz nak kongsi sikit ngan kengkawan kat luar sana beberapa aksi yang tidak patut diikuti oleh remaja sekarang lebih-lebih lagi pelajar IPT!!cik ngexz berkata demikian kerana ini akan merosakkan akhlak anda semua sebagai pelajar IPT yang selama ini dibanggakan oleh rakyat-rakyat negara kita.bak kata pepatah pemuda pemangkin segala pembangunan sesebuah negara.**cewah bagi lecture plak cik ngexz ni kan**.betol aper kan..student IPT kan lebih dikenali dengan student yang berilmu pengetahuan tinggi..tapi knape nak bersikap di luar batasan idop.tau ler kan darah muda gitu lor..


so remaja di luar sana renung-renungkan lah gambar dibawah ini yer..
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

ops lupa nak gitau...above 15 tak leh tengok tau..sensed ckit..hahahha

^
^
^
^
^
^




jengjengjeng.




taraaaaaaaaaaaaa.....mesti korang dah macam nak bunuh cik ngexz jer kan bila pandang gambar ni..

apa plak kena mengena gambar ni dengan title en3 cik ngexz atas ni???macam xda kena mengena jerk kan..mesti tue yang korang pikirkan..kan kan..tol x??**angguk ler ckit**jangan masam muka..tak santek nanti.

nape cik ngexz post gambar ni??

hah!!ni yang student IPTA salu buat bila tahap kebuhsanan dorang melebihi segala-galanya bila time lecture..**tol x MR aie**.dan ini betol2 berlaku kat diri cik ngexz.time cik ngexz buhsan tahap gaban alagapas marimuthu, memang ni la keja cik ngexz.kalau tak menconteng, cik ngexz makan jer apa yang ada dalam beg.kalau korang mesti ada yang zZzzz , lepak kat luar, kat tandas ke @ blah macam gitu jerk kan..jangan tipu la.cik ngexz pun student gak.selalunya student akan concentrate 1 jam yang awal jerk.seterusnya memang fikiran ntah ke mana dah..

so uolss, korang baca apa yang cik ngexz tulis tue tau.siap member gelak2 lagi tengok "SEKETUL"ayam..HAHA
Terima Kasih

9 comments:

eQuRlz said...

ni thp budak tadika punya karangan ni ngexz..hakhak..kelakar ar ko..klu aku bosan lam lecture, aku chat ngn org sbelah guna kertas..hehehe...

NGoNgexz said...

equrlz..tau x pe.kelako ke??ko jgn sengih2 lak.ngexz kalau nk cakap pun xkn guna kertas2 dh, direct guna sora..biar la sora lecturer dgr..br dia tau kita tgh buhsan..hahaha

HaiDa HiDa said...

hahaha.. biasa la tu ble borink dah sampai tahap maksimum.. ditambah plak ngan x paham apa2 pn yg lecturer duk ngajar.. huhuhu.. sye blh siap satu sajak smpena borink dlm kelas tdi.. nti sdi2 ke blog sye ye.. :)

zairie said...

aku ingat aper la... hehe

NGoNgexz said...

pergh haida dasat lagi..siap blh wat sajak

NGoNgexz said...

ko ingat apa tue zaire...

HaiDa HiDa said...

melukis pn pernah... sms pakai kertas pn pernah.. tpi xder la lari fokus sgt.. lecture dlm kelas pnting tu...

NaNaJoe said...

ko ngexz...wat suspen jew kn??huhuhu...mmg keja ko mkn jew la ye??dlm beg ade fridge ke ngexz??hahaha..

NGoNgexz said...

@nana..perghh ko ingt ape td.ko ni kuning la..aku bw fridge g kls la wei.tue yg aku x lapa..hahhaa..siap kongsi ngan lect lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign