Pages

|The Comrades|

09 February 2010

Makhluk Tuhan Paling Seksi

Selamat pagi semua uolss.macam mana tido semalam?nyenyak? Selepas edisi blogwalking uolss sampai ke dinihari.tul tak? ada bengkak2 tak mata bangun pagi ni?jangan bangun bila matahari dah naik sudah la kan lebih2 lagi anak dara.

kalau ngexz pagi ni bangun nak segar-segarkan badan.tapi time dah buka laptop cek emel, innity, trafic,blog.tiba-tiba mood jadi ngongexz cikit bila terlihat kejadian ini.Jom scroll bawah!!!


hah!!uolls dapat agak tak ngexz nak cakap pasal apa ni.adakah 2 orang makhluk tu pengunjung setia ngexz?maybe ya.adakah 2 orang tu orang terkenal?erm tak kot.

mesti uolss nak tahu juga kan.pagi ni seperti biasa ngexz akan balas balik jejak2 yang uolss tinggalkan kat cbox ngexz.bila buat jer blogwalking kat nama 2 orang di atas, tiba2 mood ngexz ilang.mana tak nya, buka2 jer nampak dapatwang. ditambah lagi nama 2 makhluk tersebut duduk paling top time tuh.memang semangat la kunun.

apa yang ngexz nak bagitahu kat sini terutama 2 makluk tersebut, kita sama berada di dunia sebegini, so kalau nak dapatkan perhatian dari blogger lain bukan cara sebegini.udah la tiap klik yang kita buat mahkluk2 tersebut akan dapat income.bukan hendak cemburu mahupun irihati, tapi buat la dengan cara yang sopan, saling hormat menghormati blogger lain kan.tak gitu??or korang 2 daftar jer masuk www.blogger.com.

baru adil namanya dan nampak teratur lagi.ini sekali gus dapat mengeratkan hubungan sesama blogger kan.bukan dengan cara sebegitu.masalahnya bukan ngexz seorang saja yang merungut berkenaan dengan masalah di atas, member2 lain pun macam dah lali sampaikan aie buat entry pasal jom lepas geram.& ngexz tanya aie mcm mana nak hindarkan diri bila berjumpa makhluk2 di atas.boleh ka kita sula dorang, cekik?tepuk dada, tanya la minda!!

untuk perhatian korang berdua, bukan nak menjatuhkan maruah uolls or ape yang sewaktu dengannya, tapi ini pengajaran kepada yang lain agar jangan bertindak kurang sopan dengan blogger lain. ngexz rasa blogger lain pun menyokong apa yang ngexz laungkan ini. sekali lagi ngexz nak war-warkan bukan nak meminggirkan group dapatwang or whatsoever, tapi kenyataan nya uolls pikir la sendiri okie!!

Terima Kasih

8 comments:

eQuRlz said...

tu cm ok lg kot..sbb dorg tulis blogwalking..aku cm byk jer dorg tulis "nuff sni" nuff ape bende..xwat blog cmne nk ade nuff..

zulhilmi bdk blur said...

hahak...
mcm penah je guna strategi ni..
hahak

NGoNgexz said...

eqa..tue la psl..jom sama2 cekik dia

zul..ko nak kena sumpahan bunian ke??kalau nak cuba la strategi ni

Hajib said...

ini orang memang main tipu... huhuhu..

NGoNgexz said...

2 r psl hajib

Lavanya said...

ya its nice articles... thanks///

farenova said...

me pon dun like...

NGoNgexz said...

farenova> sis.jom kita cekik org2 ni..biar x wujud dh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign