Pages

|The Comrades|

05 May 2010

Siapa Zee Avi??


Hai uolls. Kali ni ngexz nak kupas sedikit berkenaan dengan Siapa Zee Avi? Uolls tahu tak siapa pemilik nama ni? Mesti la uolls kenalkan, tambah-tambah lagi peminat lagu Kantoi dendangan penyanyi Zee Avi ni.

Siapa yang tengok Anugerah Industri Muzik di ntv7 hari tue mesti nampak kan Zee Avi buat persembahan. Uolls rasa macam mane? Hebat tak? Part yang ngexz suka gitar yang dia pakai. Cumil doh!!

Ok ngexz tulis entry ni bukan nak cerita pasal gitar dia k, tapi nak cerita khabar angin berkenaan dengan Zee Avi time AIM hari tue. Dengarnya Zee Avi enggan ditemubual oleh sekumpulan wartawan time AIM hari tue. Banyak wartawan pulang dengan hati kecewa bila tidak dapat menemubual penyanyi ni, khabarnya penyanyi ni tak nak ditemubual sebab kedatangan dia ke majlis tue juz untuk buat persembahan. Lain-lain hal "NO LAYAN". Tue dia cakap la.

Malah sebelum ini pernah timbul khabar angin gak yang penyanyi lagu Kantoi ini tidak melayan penerbitan berbahasa Melayu dan hanya akan memilih akhbar berbahasa Inggeris. Dan ada versi cerita gak khabarnya pihak pengurusannya lebih senang Zee berbahasa Inggeris supaya memudahkan mereka tahu butir bicaranya.

Kononya juga Zee hanya boleh bercakap bahasa Inggeris dan dialek negeri kelahirannya, Sarawak. Dia ingat wartawan hiburan dari media berbahasa Melayu tak boleh faham dan tak reti bahasa Inggeriskah? Pelik kan?? Malah ada sesetengah wartawan mendakwa Zee seolah- olah tidak suka bila ditemu bual. Kalau media tanya soalan panjang lebar, Zee akan jawab sepatah jer. Ala... kalau tak nak ditemubual, tak payah la nak panggil media kan. Setahu ngexz nama Zee Avi bukan la sehebat mana pun kan. Kalau nengok persembahan time AIM tue pun tak la bagus sangat. Hebat lagi Yuna. Tol tak? Kenapa la tak berpijak di bumi nyata saja. Bukan rugi pun kan.!!


Sumber dari Berita Harian

Terima Kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign