Pages

|The Comrades|

24 June 2011

Preview Episod Akhir Cinta Melody

Yay! sapa semalam tengok ending cinta Melody? Aku? Aku ketinggalan sesetengah part sebab aku ada hal sikit. So, tak ler rasa nyesal sangat tak dapat tengok ending coz YOUTUBE kan ada. hah dapat la tengok episod akhir kat sana kan kan.

Aku nak komen sikit pasal ending cita ni. Ending memang happy. Tapi happy untuk heroin jer kan. Untuk hero (Elang) macam tak hepi even dah jumpa balik ayah tiri dia. Macam tak adil la ending sebelah pihak jer hepi. Olololo... tak pe hero akan kawen ngan aku lak nanti. Larikkkkkkkkkkkkkkkkk



video

notatangan: tak sabo nak tengok Kawin Masal lakonan Agnes Monica bermula petang ni kan. lama tak tengok dia kat sinetron

Terima Kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign