Pages

|The Comrades|

28 January 2010

FINAL DESTINATION

yuhuuu...hari nak nak wat entry pasal gelagat budak-budak cik ngexz dalam kelas la..kelas pagi tadi sangat la bernasib baik sebab lecturer baik hati suruh budak-budak baek dalam kelas tengok FINAL DESTINATION 4. korang mesti la tau macam mana cita tue kan.cik ngexz dah tengok FINAL DESTINATION 4.so tidak la terlampau menjerit ke sana ke mari macam member duduk sebelah cik ngexz.bikan teruja tau..tapi terkezut sangat bilatiba scene yang melumatkan semua isi badan manusia..**yerk**.cik ngexz cool jer duduk tepi sambil dengar walkman.**malas nak dengar teriakan tuh**.tapi cik ngexz rasa FINAL DESTINATION 4 tak la teruk sangat daripada FINAL DESTINATION 3 kan.tue lagi la dahsyat..bukan setakat enjoy tengok jer.tapi lecturer suruh list down banyak mana HUMAN ERROR yang terdapat dalam cita tue..tak la besh sangatkan bila kesyiokkan kita nengok cita terganggu..motip utama dia suh weolls nengok tue bukan apa pun..suruh carikan HUMAN ERROR yang ada dalam cita tuh..uhh..cik ngexz dapat list down 10 jer.**hamek ko**




abeh kelas pagi continue pulak kelas petang.uh..cik ngexz macam nak chow jer.dah la kelas petang.tersangat la tidak mao cik ngexz ko. 3 jam lagi tuh..sejam pertama memang cikngexz jadi budak baek.then 2 jam lagi memang pala hotak cikngexz melayang-layang sampai ke timur barat.hhaa



ni la akibatnya bila student suda buhsan tahap marimuthu alagapas dengar lecture 3 jam.sori yer gambar x clear.camera murah tuh..**untuk perhatian MR SUPERMAN**
Terima Kasih

1 comment:

NaNaJoe said...

ko lak ngexz...nak kamera jew eyk??hahaha~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign