Pages

|The Comrades|

22 January 2010

Reddish Contest : Nama Utk Amoi Merah


actually terjumpa contest ni dlm blog blogger yg lain.then trus berminat nk try bagi name..nak join ni sng sgt.x yah jd follower pun x per.asal bagi nama utk amoi merah ni je. nak join click je cni k.Zie blog..so here the term & condition

1) Buat satu entry ttg contest nih dan tajuk die haruslah berjudul -->> "Reddish Contest : Nama Utk Amoi Merah" dan relinkkan link entry nih blk dlm post entry contest uols


2) Entry tu mesti lah bersertakan salah satu dr gamba Amoi Merah yg kat atas nih. So uols pilih ler salah satu pic kat atas tuh ek.


3) TAK PERLU jadi follower Zie ea..hehe. (nak tau lebih lanjut lagi korang click la kt nama tuan punya blog tue okie) Open to all bloggers asalkan nnti willing utk bg ur address, name penuh dan fon number utk proses penghantaran hadiah :)


4) Sila tinggalkan link entry contest uols dlm komen box ini. If drop kat komen box yg lain, disqualified terus okeh. Nak jd keji sekejap...hahahaha.


so nama yg cik ngexz nak bagi kt amoi merah yg cute ni ialah:


"RED ERICA"..

santek x santek x??.bagi nama ni sbb nama ni terlalu kacak*bak kata org swk*..x tau nak describe mcm mana lg keunikkan nama ni..cewah..


Terima Kasih

2 comments:

Redbloodsnow said...

yeahh...erica name mmg sgt kacak..hehehehe. Akan di pertimbangkan dear. tenkiu for joining reddish contest

:)

NGoNgexz said...

ur most welkam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign