Pages

|The Comrades|

06 July 2011

Aksi Melampau Pekerja KFC

Agak geram bila nengok perlakuan pekerja KFC yang tak menerapkan nilai kebersihan di tempat kerja. Paling tak boleh blah dah la makanan nak dimakan oleh public. Sampai hati dorang nak letak kat kaki la, letak air perahan lap meja dalam tempat memasak la. Apa punya nilai sivik la dorang ni kan. Geram giler tengok. Kalau la berlaku kat depan mata aku, dah aku lempang depan dorang terus. Memang terus tak berhutang. Hah ni aku share kat uolls video yang menunjukkan rendahnya sivik dorang ni.
video

Hah, uolls judge la sendiri cam ner nak hukum orang yang cam gini? Cuba dorang berada di tempat kita, then kita buat perkara yang sama macam dorang buat dalam video kat atas tue, ntah apa perasaan dorang. Cam tue gak kita kan.. Customers always right. So meh kita semua report kat pihak atasan KFC. Keranan nila setitik rosak susu sebelanga.
Ada lagi satu video yang dorang perah air dari kain lap meja dalam tempat memasak. Uolls leh tengok kat sini

notatangan: kiroro pernah ingatkan jangan minum air bila kita sendiri tak tengok cara dorang buat air sebab ada satu kes member dia order teh tarik peng. Nak jadikan teh tarik tue berbuih, dorang main tiup guna straw. Auwww kotor
Terima Kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign