Pages

|The Comrades|

01 August 2011

Day 14- A picture of you and your bestfriends

Picta ni masih fresh lagi taw. Fresh dari ladang sebab baru dicapture minggu lepas lagi time bertugas protokol  sempena Sarawak Cub Prix 2011 . Ala yang bawak moto wenggggg jer bunyi tuh. Bukan yang bawak keta ferari macam Michael Schumacher(betul ke idok ejaan ni) bawak kat Litar Sepang tue. AHAHHAA

P7311146

this is tibow uolls,fames time PESTA KAUL.

P7311140

ALALA, nak gak merasa duduk tempat champion ni kan. AHAHA

Sapa nak tengok previous entry berkenaan 30 days challenge ni, boleh klik sini


Terima Kasih

2 comments:

Ai Am Nor said...

ai ada sana itu hari.. itu motor kuat weng weng... terasa tercabar ai nak naik itu moto hahah =)

NGoNgexz said...

aih...ada kamoo sana ka??? ada nmpk sy?hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign