Pages

|The Comrades|

11 April 2012

Kelahiran sempena pertabalan agong

Petang tadi dalam jam 4 pm, melody selamat melahirkan 7 ekor anaknya. Tomey2 smua anak melody. Kelahiran kali ni 3 ekor anaknya berwarna iras bapanya iaitu kaler hitam. Sekor lagi macam berbulu putih dan 3 ekor lagi berbulu dua warna iaitu hitam dan putih.

Mesti ramai yang tak percaya melody melahirkan anak lagi kan. Yer la anak yang dahulu baru jer berumur sebulan lebih kan.hehe. Yer la rabbit ni kan dalam masa 48 jam boleh mengawan semula. Yang paling best kali ni aku sendiri dapat tengok melody melahirkan anaknya walaupun tak nampak sangat kan. Geli la jugak tengok time dia jilat2 badan anaknya nak bersihkn darah tu.

Kalai aku kira2, pada hari ke 33 barulah melody beranak. Yang lepas pun gitu jugak. Kalau gini la kan, lain kali aku nakplan betul2 supaya boleh sama birthday ngan aku.hahaha..

Ok jangan terkejut kan..ini merupakan kelahiran melody yang lepas, bukan yang baru lahir hari ni.hahaha
Terima Kasih

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NGoNgexz Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign