GA Yanmieonline{dot} com

Friday, October 28, 2011

Woah aku ketinggalan rupanya. Rupa2nya kak yan berbesar hati nak buat giveaway kat peminat2 dia. Eh tershasul plak. Kat readers dia la.. Orait aku nak straigt to the point jer sebab time jemari ni menaip perut aku dah berkeroncong nak makan cucur cempedak..

Orait, GA ni very da mudah bhai. Hah ni syarat kak yan bagitaw.

saya cuma inginkan pendapat anda tentang blog ini, apa yang perlu diperbaiki lagi dan apa yang perlu ditambahkan (simple review), tulis simple aje pun, tak perlu panjang-panjang (kalau nak buat panjang pun takpe hehe), contohnya themes, letak shoutbox, jam, lagu (Perumpanaan je, memang tak nak letak jam/lagu tu)  hehe atau apa-apa sahaja yang anda rasakan.

Kalau pendapat aku la kan…….

Rasa-rasanya kalao pada pandangan mata kasar ni aku ni memang tak perlu diperbaiki lagi sebab mesra pembaca jer dah aku tengok. Cuma satu jer aku nak rikues kat puan punya blog ni kan. Letak la balik tempat kami nak menjerit macam dulu kak. Susah giler takde tempat nak lepaskan jeritan. HAHA. Tue jer la nak dirikues ngexz ni. HAHA., Yang lain memang dah super perfek kan. Kalao tak perfek takde la dapat beriban tiap bulan dari incik innity kan kak. Oppsss..

Akhir kata sambutlah Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

0 kali kena cium: